Nieuws

Nieuwe editie BouwCirculair komt er aan

Nog even en hij ligt bij u op de deurmat: BouwCirculair 2. We zijn druk bezig met de afronding. De editie geeft de laatste stand van circulariteit in infra en meer.

 

Het openingsinterview is met em. prof. Dr. Michiel Haas, oprichter Nibex Green, over meetbaarheid van circulariteit in bouw en infra. Dirk Jan Bours, van BouwCirculair, doet verslag van een de workshop circulair slopen door Drentse woningcorporaties. 

 

Gemeente Opsterland heeft voor de eerste keer een aanbesteding uitgevoerd met MKI. Je leest hierover en leert van de ervaringen in deze plattelandsgemeente in het noorden van het land.  Edwin van Dijk, Construct Advocate, schrijft over de juridische aspecten van circulair bouwen.  Circulariteit stimuleert innovaties. Daarover lees je in een artikel waarin onder leiding van TNO tien gemeentes aan de slag gaan met geopolymeren in betonsamenstellingen voor infratoepassingen.

 

Tot zover een greep uit de inhoud. Het belooft een uiterst informatieve eb spannende  uitgave te worden die circulariteit weer een stapje verder brengt.

 Dit artikel komt uit BouwCirculair

Deel dit artikel