Nieuws

Deze pannakooi is de beste keuze voor scholen en sportclubs

Als de jeugd straks weer naar school of de sportclub mag, is het natuurlijk fantastisch als de juf of meester een super toffe pannakooi van Dutchpanna heeft laten plaatsen. Dutchpanna levert de meest veilige en vandalismebestendige pannakooien.

Ronde en ovale pannakooien garanderen een dynamisch spel, je kan elkaar niet in de hoek drijven Een ronde of ovale pannakooi is veel veiliger een ronde of ovale pannakooi is ook onderhoudsvriendelijk Onze ronde en ovale pannakooien worden in Nederland geproduceerd en kunnen zelfs los geplaatst worden op het plein.


De pannakooi is uit te breiden met basketbal goals. De pannakooien hebben geluidwerende gaasmatten, daar wordt de buurvrouw ook gelukkig van. Alle kleuren zijn te bestellen en optioneel ook onze speciale gerecyclede val- en geluiddempende sportvloeren.


Niet genoeg budget voor 2020? En wil je toch zo’n super toffe pannakooi? Speciaal voor het onderwijs en sportclubs in Nederland en België kunnen wij de factuur over 2 boekjaren aan u factureren. Wil je meer weten over onze actie? Mail naar verkoop@dutchpanna.nl.


Lees ook: Deze sportkooi maakt sport en spel nog dynamischer en: De pannakooi: betaalbare oplossing voor sport en spelDit artikel komt uit BuitenSpelen

Deel dit artikel