Nieuws

Denkt u mee over het Openbare Verlichting Congres Ruimte en Licht?

Op 16 november 2017 organiseren de NSVV, Stichting OVLNL en Ruimte en Licht het Openbare Verlichting Congres Ruimte en Licht. De organisatie nodigt iedereen die betrokken is bij en/of een visie heeft op licht in de openbare ruimte van harte uit om aan te schuiven bij de Raad van Advies die op 29 juni bij elkaar komt in Utrecht.

Kennis- en netwerkevenement

Ontwikkelingen in de openbareverlichtingswereld volgen elkaar in rap tempo op. Technologie, intelligentie, verduurzaming, slimmer beheer en onderhoud, circulariteit, beleving, veiligheid, zo maar een greep uit vraagstukken die zich aandienen. En die alleen goed opgelost kunnen worden, wanneer alle specialisten hun bijdrage leveren aan de oplossing. Daadwerkelijk samenwerken aan prettige, duurzaam en slim licht in de openbare ruimte. Uiteraard met de kennis en ervaring als beheerder, ontwerper, beleidsmaker, stedenbouwer, kenniswerker, ict'er, omgevingspsycholoog of student paraat. Tijdens het congres gaan we actuele thema’s samen verdiepen, bespreken én daadwerkelijk een stap verder brengen.


Meld u aan voor de Raad van Advies

Heeft u ideeën over de opzet van de dag, onderwerpen die persé aan bod moeten komen, het thema, top-sprekers en meer? Neem dan plaats in de Raad van Advies. Meld u aan door een email te sturen naar Sandrine Reneman van Acquire Publishing (sandrine@acquirepublishing.nl). U wordt dan uitgenodigd voor de bijeenkomst. Of, als u verhinderd bent, kunt u voorafgaand aan de bijeenkomst uw ideeën per mail doorgeven.

 

Kijk voor meer informatie over het congres op www.ruimtelichtcongres.nl

Deel dit artikel