Nieuws

Belangstelling Parkeerbeheer Congres groot

Tijdens de tweede dag van de beurs, op donderdag 23 november, vindt 's morgens het Parkeerbeheer Congres plaats. Met nu al meer dan 140 deelnemers is het Parkeerbeheer Congres 2017 al bijna uitverkocht.

Om alle belangstellende een plaats te kunnen garanderen is in overleg met beursorganisator ExpoProof een extra zaal ingezet. “We kunnen nu zo’n 150 mensen ontvangen”, vertelt organisator Erna Jansen van PARKEER24 enthousiast. 


Het programma van dit congres kent een plenaire aftrap, verzorgd door Alexander Hablé, transitiemanager bij de TU Delft. Hablé geeft een gastcollege over de toekomst van mobiliteit en daarmee ook parkeren. De transitiemanager gelooft niet in een autoloze toekomst, wél in de switch naar de e-auto en de waterstofauto. En die zou ook zomaar zelfrijdend kunnen zijn.


Benieuwd hoe zo’n waterstofauto er uit? Hablé parkeert ‘m naast de ingang en laat u graag zijn waterstofbolide zien. Aansluitend volgen parallelsessies over ‘de ins and outs van het digitaliseringsproces', ‘parkeerdata als bron voor parkeer- en mobiliteitsbeleid’, ‘remote image review for digital on-street enforcement’ en ‘eind aan parkeergedoe’.

 

Na afloop van het congres staat de lunch klaar voor de congresbezoekers in de parkeerstraat, in het KennisCafé van Acquire, en is er aansluitend voldoende gelegenheid om de beurs te bezoeken.

 

Meer informatie over het congres vindt u op www.parkeerbeheercongres.nlDit artikel komt uit PARKEER24

Deel dit artikel