Nieuws

Rollator verhuur in parkeergarage

Geleen heeft volgens Citycenter Promotion, een bedrijf dat concepten ontwikkeld voor de verkoop of verhuur van een winkelpand, een nieuw imago nodig en moet zich richten op een bepaalde doelgroep: de senioren.

Het Geleense bedrijf Citycenter Promotion wil dat Geleen zich gaat profileren als 'seniorenstad' en stelt voor  dit onder andere realiseren door de verhuur van rollators en scootmobielen in de parkeergarage aan de Groenstraat in Geleen.


55-plussers

Volgens de conceptontwikkelaar is de 55-plusser vanwege de vergrijzing een goed doelgroep om zich op te richten. "Om deze doelgroep aan te spreken zal men diensten en artikelen moeten aanbieden waardoor Geleen het thema van seniorenstad gaat dragen", zo schrijven ze in een brief gericht aan het stadsbestuur van Sittard- Geleen.


Ze hebben daarbij hun oog laten vallen op de parkeergarage aan de Groenstraat in Geleen, die er op dit moment troosteloos bijligt. 


Extra service

Wethouder Noël Lebens (CDA) gaf eerder al aan dat ideeën voor exploitatie van de parkeergarage meer dan welkom zijn. Citycenter Promotion wil vanuit deze locatie een 'optimale service bieden voor senioren' met de verhuur van rollators, scootmobielen, rolstoelen en eventueel golfkarretjes met chauffeur. Met name de centrale ligging van de parkeergarage, de goede bereikbaarheid en de gelegenheid om hier te parkeren spreekt de conceptontwikkelaars aan. 


Bron: City Center Promotion Dit artikel komt uit PARKEER24

Deel dit artikel