Nieuws

Flitsmeister maakt betalen voor straatparkeren mogelijk

Via verkeersapplicatie Flitsmeister is het nu mogelijk om in Nederland en binnenkort ook in België te betalen voor parkeren op straat.

Flitsmeister wil inspelen op de behoefte van gebruikers door hen proactief te informeren om een parkeersessie te starten, zo zegt het bedrijf. Bij het wegrijden detecteert de app dat de gebruiker weer onderweg is en ook dan wordt zij geïnformeerd dat de parkeeractie gestopt moet worden. In de toekomst zal Flitsmeister het stoppen van een parkeeractie zelfs automatisch doen.

Relevant

‘’Met Flitsmeister willen we voor, tijdens en na de rit relevant zijn voor onze gebruikers”, aldus Jorn de Vries, Managing Meister van Flitsmeister. “Vooraf en tijdens de rit zijn we erg relevant, maar de echte relevantie aan het einde van de rit ontbrak nog. Nu we gebruikers de mogelijkheid bieden om na de rit te betalen voor het parkeren geven we hier een gave en passende invulling aan. Gebruikers moeten de transactie bij het starten van de volgende rit ook weer stoppen, dus dat maakt de cirkel echt rond.’’Dit artikel komt uit PARKEER24

Deel dit artikel