Nieuws

OurDomain Rotterdam: woontoren met entertainmentfunctie

In februari start de bouw van een nieuwe woontoren in Rotterdam: OurDomain Rotterdam. De bouw wordt uitgevoerd door Stebru.

OurDomain Rotterdam wordt een woontoren van 70 meter hoog met 24 verdiepingen. Het markante gebouw komt te liggen in hartje Rotterdam en stelt straks 612 kamers en appartementen voor studenten en starters. Het woonconcept sluit aan op de wens van de doelgroep met een hoogwaardig appartement in een aantrekkelijke stedelijke omgeving met verschillende services. Denk hierbij aan 24/7 hospitality, fitness, lounge, koffiebar, bibliotheek en een grote fietsenstalling. 


Op het dak van de woontoren komt een dakterras met een totale oppervlakte van 600 m2. Het dakterras biedt een indrukwekkend uitzicht over de Rotterdamse skyline.“We zijn heel trots dat we ook in Rotterdam ons OurDomain-concept kunnen realiseren" aldus Eelko Korteweg, directeur acquisitie en investment van internationaal belegger Greystar: "De appartementen worden volledig rondom onze toekomstige bewoners ontwikkeld en sluiten helemaal aan op de nieuwe, moderne manier van leven die zij nastreven.”Dit artikel komt uit Stedebouw & Architectuur

Deel dit artikel