Nieuws

Ballast Nedam Parking neemt Brits bedrijf over

Ballast Nedam Parking neemt Stripe Consulting over. Stripe is een toonaangevend engineeringsbedrijf op het gebied van parkeergarages in het Verenigd Koninkrijk.

Het projectportfolio van Stripe Consulting varieert van de nieuwbouw van parkeergarages met meerdere verdiepingen tot het ontwerpen van de lay-out voor eenvoudige parkeergarages. De overname is per 1 september 2019 geëffectueerd. Het Britse bedrijf heeft door de jaren heen negen prijzen gewonnen bij de British Parking Association. Het is de wens en ambitie van Stripe Consulting om de bewezen expertise verder uit te bouwen.

Groeistrategie

Deze overname past in de (internationale) product georiënteerde groeistrategie van Ballast Nedam. Thom Hienekamp, Directeur Ballast Nedam Parking: “Als toonaangevend bedrijf in Nederland op het gebied van parkeren kunnen we met het inlijven van Stripe deze expertise ook in het Verenigd Koninkrijk inzetten.” Özgür CanbaĊŸ, lid van de Raad van Bestuur van Ballast Nedam: “Deze overname kenmerkt de toetreding van Ballast Nedam Parking tot de Britse markt. Stripe is een snelgroeiende, dynamische onderneming en past goed in onze strategie om onze kernactiviteiten in omvang en winstgevendheid te laten groeien.”Dit artikel komt uit PARKEER24

Deel dit artikel