Nieuws

Britse parkeerprijs voor Nederlandse doctor

De Nederlandse doctor Giuliano Mingardo van de Erasmus Universiteit in Rotterdam heeft vrijdag 10 maart de ‘Parking & Property Prize’ gewonnen tijdens British Parking Awards 2017 van de British Parking Association.

De internationale competitie werd voor de 16e keer georganiseerd dit jaar, door Parking Matters en Parking Review Magazine. Volgens de jury is parkeren een essentiële stedelijke dienst, zonder welke steden niet goed functioneren.


Mensen en organisatie binnen en buiten het Verenigd Koninkrijk die fundamenteel anders denken over de manier waarop parkeren wordt gepland, ontworpen, ervaren en gemarketeerd in de stedelijke omgeving, komen in de aanmerking voor de prijs.


Mingardo is de eerste winnaar in de categorie ‘Parking & Property’, die dit jaar voor het eerst werd uitgereikt. Hij is tot winnaar uitgeroepen vanwege zijn toonaangevende voorbeeld op het gebied van parkeerterreinmanagement, -handhaving, design en teamwerk.


 

Vanwege zijn expertise op gebied van parkeren, maakt Mingardo ook deel uit van de programmacommissie van het PARKEER24Jaarcongres. Meer weten over zijn rol en het congres? Ga naar: www.parkeer24jaarcongres.nl.
Dit artikel komt uit PARKEER24

Deel dit artikel