Nieuws

Philips Lighting misschien verder als Signify

Philips Lighting heeft het voornemen bekendgemaakt om de bedrijfsnaam te veranderen van Philips Lighting in Signify. De keuze voor deze nieuwe bedrijfsnaam komt voort dat licht volgens Philips steeds relevanter wordt, verbindt en betekenis geeft.

Het bedrijf zal het merk Philips, het meest vertrouwde merk voor verlichting in de wereld, blijven gebruiken onder de bestaande licentieovereenkomst met Koninklijke Philips. "We zijn verheugd om onze nieuwe bedrijfsnaam aan te kondigen als een volgende stap in onze transformatie", aldus Eric Rondolat, CEO van Philips Lighting. "Onze nieuwe bedrijfsnaam weerspiegelt onze strategische visie en vormt een fantastische kans om een nieuwe look en feel te introduceren die kenmerkend is voor ons en bijdraagt aan een nog betere verbinding tussen onze 32.000 medewerkers. Tegelijkertijd zijn we er trots op het merk Philips te kunnen blijven gebruiken voor onze producten."


Met het oog op de naamswijziging van het bedrijf zal een voorstel tot wijziging van de statuten van Philips Lighting NV worden voorgelegd aan de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 15 mei. 

Deel dit artikel