Nieuws

Wij blijven verbinden, ook tijdens de coronacrisis

Ook de redactie van Straatbeeld, onderdeel van uitgeverij Acquire Publishing, werkt in deze onzekere tijd vanuit huis. Tegelijkertijd doen we er alles aan om ook in de komende tijd te blijven communiceren, verbinden en activeren. En daar kunnen we jullie bijdrage zeker bij gebruiken.

Ook in deze moeilijke tijd is het belangrijk om te blijven communiceren. We raden onze partners, experts, leden en lezers aan om nog actiever gebruik te maken van onze digitale en papieren podia om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen, innovaties te tonen, vacatures te delen en visies te etaleren. Juist nu is het goed om elkaar te blijven ‘spreken’! Dus heb je een inspirerend verhaal, een bijzondere visie op de inrichting van de openbare ruimte, heb je tips voor collega’s uit het werkveld hoe deze tijd door te komen of heb je simpelweg een leuk nieuwtje? Laat het weten via jwkerssies@acquirepublishing.nl.

Ontmoetingen

Minimaal tot en met 6 april volgen wij het advies om zoveel mogelijk vanuit huis te werken en zo min mogelijk fysieke ontmoetingen te organiseren. We zijn er echter uitstekend op ingericht om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen. We zullen dus in eerste instantie alle afspraken proberen door te laten gaan, zij het in een andere vorm. Denk hierbij aan een video- of telefoonconferentie.

Evenementen

We gaan verantwoord om met de voor de komende periode geplande evenementen. Als een gepland evenement geen doorgang kan vinden, hebben we twee opties die ook gecombineerd in gang gezet kunnen worden: we vervangen (een deel van) de fysieke bijeenkomst door een digitale variant. Ook verplaatsen we bijeenkomsten naar een later tijdstip en bieden tot die tijd betrokken sprekers, partners en deelnemers het podium om hun kennis vast te delen, ervaringen uit te wisselen, vragen te stellen. Zo blijven we, ook als de fysieke bijeenkomst wat langer duurt, elkaar toch opzoeken en informeren.

Garantie

Gezien de onzekerheid over de duur en ernst van de huidige én toekomstige maatregelen en richtlijnen kunnen we het ons voorstellen dat er twijfels zijn over een aanmelding voor een gepland evenement. Voor al onze betaalde evenementen bieden we daarom de 100 procent zekerheidsgarantie aan deelnemers. In het geval er een evenement niet door kan gaan en wordt verplaatst naar een latere datum, plaatsen we deelnemers gratis door naar die nieuwe datum. En mocht dat onverhoopt niet passen, dan ontvangt je een tegoedbon waarmee je tot eind 2021 gebruik kunt maken van een van onze vele activiteiten, lidmaatschappen of abonnementen.

Deel dit artikel