Nieuws

Inwoners Steenbergen denken mee over stad

De uiteindelijke beslissing is aan de gemeenteraad, maar inwoners van Steenbergen mogen meedenken over de toekomstige inrichting van het stadscentrum.

Inwoners Steenbergen denken mee over stad

 


Kiezen uit drie modellen


Ze mogen volgende week hun zegje doen over een uitgewerkt plan en hun mening geven over de stijl waarin het straatmeubilair moet worden uitgevoerd. De bijeenkomst over StadHaven vindt, net als vorig jaar, plaats in de Gummaruskerk. Dat gebeurt op uitnodiging van winkeliersvereniging RPS, de plaatselijke afdeling van Koninklijke Horeca Nederland en de gemeente Steenbergen. Dat zijn meteen de drie partijen die samenwerken binnen het project StadHaven aan de herinrichting van de Steenbergse binnenstad. Vorig jaar is daarmee een begin gemaakt. Tijdens een openbare bijeenkomst in de Gummaruskerk konden alle aanwezigen een voorkeur uitspreken voor één van de drie gepresenteerde modellen. Gekozen werd voor de meest voetgangersvriendelijke variant.

Op voorspraak van de gemeenteraad is dat model inmiddels uitgewerkt tot een concreet inrichtingsplan. Dat plan wordt dinsdag 28 juni om 19.30 uur gepresenteerd.

Bron: BN de Stem

Terug naar overzicht nieuws >>>

 

Deel dit artikel