Uitreiking IGOV-speldje op Week van de Openbare Ruimte

maandag 24 maart 2014
timer 2 min
Tijdens de afsluitende netwerkborrel van de Themadag Licht op 9 april (als onderdeel van De Week van de Openbare Ruimte 2014) wordt voor de tweede keer het IGOV-speldje uitgereikt. Een jaarlijks uit te reiken beloning voor iemand die zich verdienstelijk heeft gemaakt op het terrein van de openbare verlichting.

 

Initiatiefnemer van deze jaarlijkse uitreiking is IGOV-voorzitter Arthur Klink: "Het leek me een goed idee om elk jaar het vakgebied openbare verlichting in het algemeen en één persoon in het bijzonder onder de aandacht te brengen van het grotere publiek. De Week van de Openbare Ruimte is een geschikte gelegenheid voor de uitreiking van het speldje. Ik nodig mensen van harte uit om op 9 april naar Putten te komen, deel te nemen aan de Themadag en zelf aanwezig te zijn bij de uitreiking van het tweede speldje.”


Meer informatie over De Week van de Openbare Ruimte in het algemeen en de Themadag Licht in het bijzonder:
www.wvdor.nl

 

Let op: Voordeel voor IGOV (InnovatiePlatform) leden!

Bent u lid van het IGOV (Innovatieplatform)? Dan kan één persoon van uw organisatie gratis deelnemen aan de Themadag Licht op 9 april in Kasteel De Vanenburg in Putten. Gebruik daarvoor de code die het IGOV u eerder heeft toegezonden. Code kwijt? Stuur dan een mail naar irma.ruizendaal@expoproof.com.