Nieuws

Het Nationale Automobilisten Onderzoek 2015 van start

Vanaf de stand van verkeerszender Traffic Radio op de AutoRAI 2015 is het startschot gegeven voor Het Nationale Automobilisten Onderzoek 2015.

Het Hilversumse mediabedrijf YPCA voert jaarlijks Het Nationale Automobilisten Onderzoek uit. Via een representatief internetpanel wordt naar de mening van automobilisten gevraagd. In het onderzoek komen diverse thema’s aan bod. Centraal staan zaken als de fileproblematiek, tijdsbesteding in de auto, rijgedrag, verkeersinformatie en het gebruik van communicatie- en informatiediensten onderweg. Het onderzoek wordt uitgevoerd in opdracht van Traffic Radio en Allsecur autoverzekeringen.


In de vorige editie kwam onder meer ‘Agressief rijgedrag’ nog naar voren als grootste ergernis in het verkeer in de jaarlijkse lijst van ‘Top 10 ergernissen in het verkeer’.


Nog tot en met zondag 26 april kan op de stand van Traffic Radio op de AutoRAI worden deelgenomen aan Het Nationale Automobilisten Onderzoek 2015. Via de website van Traffic Radio of Allsecur kan nog tot half mei worden deelgenomen aan het onderzoek.

Dit artikel komt uit PARKEER24

Deel dit artikel