Nieuws

Samenwerking Interparking en Klépierre krijgt vervolg

Klépierre en Interparking hebben onlangs de samenwerking uitgebreid met het beheer van parkeergarage Noord (857 plaatsen) en Zuid (373 plaatsen) van het Alexandrium Shopping Center in Rotterdam.

Daarnaast hebben de twee bedrijven de overeenkomst voor het beheer van de parkeervoorzieningen van winkelcentrum Hoog Catharijne verlengd. Alexandrium Shopping Center in Rotterdam bestaat uit 45.500 vierkante meter winkelruimte en ontvangt jaarlijks meer dan acht miljoen bezoekers. Klépierre is eigenaar van verschillende winkelcentra in Nederland. 

Rolf Oostendorp, CEO van Interparking: “Dat onze geslaagde samenwerking met Klépierre bij winkelcentrum Hoog Catharijne heeft geleid tot een nieuw contract is voor ons een mooie waardering voor de kwaliteit van onze dienstverlening.” 

Hoogwaardige update

In samenwerking met Klépierre zal Interparking haar expertise op het gebied van het renoveren van parkeervoorzieningen inzetten om beide parkeergarages van een hoogwaardige upgrade te voorzien. Interparking is sterk vertegenwoordigd in het beheer van parkeervoorzieningen bij winkelcentra in Nederland, waaronder Markthal en Bigshops in Rotterdam, ’t Hoge Veen in Den Haag en Vleuterweide en Hoog Catharijne in Utrecht.Dit artikel komt uit PARKEER24

Deel dit artikel