Nieuws

Lancering award voor toegankelijke speelplekken

Toegankelijkheid én speelwaarde moeten heel vanzelfsprekend zijn voor iedere speelplek in Nederland. Een toegankelijke speelplek biedt dan ook meerwaarde voor ondernemers. Pleisureworld en NSGK Speeltuinbende slaan de handen ineen om goede praktijkvoorbeelden in de etalage te zetten en introduceren de Speeltuinbende Award 2014.

Introductie Pleisureworld NSGK Speeltuinbende Award 2014

Heeft of kent u een speelplek waar iedereen kan en wil komen spelen? Gebeurt dat op een maatschappelijk verantwoorde en innovatieve manier? Pleisureworld en NSGK Speeltuinbende dagen ondernemers uit om hun projecten voor te leggen. DE award is bedoeld om ondernemers die al met toegankelijkheid bezig zijn, zichtbaar te maken en te belonen. Zodoende kunnen ze een voorbeeld zijn voor andere locaties en ontvangen ze het keurmerk van NSGK Speeltuinbende.

 

De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de 5e Nationale Netwerk Lunch van 17 november a.s. in Gorinchem tijdens de Recreatie Vakbeurs.

 

Op zoek naar nieuwe uitblinkers

Wilt u in aanmerking komen voor de meest toegankelijke speelplek van Nederland en kans maken op de uitverkiezing van de Pleisureworld NSGK Speeltuinbende Award? Het inschrijfgeld bedraagt € 375,- en een gedeelte daarvan komt ten goede aan de initiatieven van NSGK. De winnaar mag zich een jaar lang de beste speelplek noemen.


Als u wil meedingen naar de Pleisureworld NSGK Speeltuinbende Award 2014, dan kunt u zich opgeven via het aanmeldformulier of een e-mail sturen naar info@pleisureworld.nl.Dit artikel komt uit BuitenSpelen

Deel dit artikel