Nieuws

Ruwbouw St.-Jan parkeergarage afgerond

Heijmans en Mammoet hebben vandaag het laatste prefab element van de St.-Jan parkeergarage in ’s-Hertogenbosch geplaatst. Het dak van de garage is nu helemaal dicht: daarmee is de ruwbouwfase in de realisatie van de parkeergarage afgerond.

Dit moment werd gevierd met een officiële handeling door opdrachtgever Martin Nooijens, directeur stadsbedrijven gemeente ’s-Hertogenbosch, en Heijmans-directeur Willem Wagenaars. Zij hebben de laatste ligger symbolisch begeleid bij het inhijsen. Heijmans is al gestart met de afbouw van de parkeergarage, waarbij onder andere kozijnen, schilderwerk, installaties en vloercoating worden aangebracht. De St.-Jan parkeergarage wordt naar verwachting medio april 2015 in gebruik genomen.


Parkeren in de binnenstad

In opdracht van de gemeente ’s-Hertogenbosch realiseert Heijmans een nieuwe ondergrondse parkeergarage aan de rand van het stadscentrum van ’s-Hertogenbosch. Dit project maakt deel uit van de ontwikkeling van de Zuiderpark-Stadswalzone. De bouw van de garage wordt gecombineerd met de restauratie van de vestingwerken en de herinrichting van de openbare ruimte. De parkeergarage biedt plaats aan 1040 auto’s.Dit artikel komt uit PARKEER24

Deel dit artikel