Nieuws

Flowbird volledig eigenaar van Yellowbrick International

Flowbird is door de overname van het resterende belang van 30 procent van Waysis, volledig eigenaar geworden van Yellowbrick International. Flowbird Urban Intelligence zal de activiteiten van Yellowbrick onder één paraplu integreren om zijn positie in de digitale parkeermarkt te versterken.

De invloed van digitale technologie op parkeeroplossingen groeit waardoor het gebruikersgemak toeneemt en transacties steeds efficiënter worden afgehandeld. Digital Parking laat een sterke internationale groei zien, waarbij steeds meer landen het gebruik van mobiele oplossingen omarmen. Slimme stadsoplossingen vragen steeds vaker om geïntegreerde platforms en internationale toepassingen.

In 2014 bundelden Flowbird en Waysis hun krachten met de oprichting van Yellowbrick International, een joint venture gericht op het wereldwijd aanbieden van oplossingen voor mobiel parkeren. In een reactie op de overname zegt Bertrand Barthélemy, CEO van Flowbird: “Deze transactie past perfect in de langetermijnstrategie van Flowbird om zijn leidende positie in digitale diensten op het gebied van mobiliteit, parkeer- en transporttoepassingen uit te breiden en een eersteklas dienstverlening aan eindgebruikers te faciliteren.” 

Volgens Marius Koerselman, CEO van Yellowbrick International, maakt de verdere integratie van de mobiele diensten van Yellowbrick International en het stedelijk mobiliteitsplatform van Flowbird het mogelijk om "innovatieve one-stop-shop oplossingen te bieden aan. “Deze oplossingen bundelen de diverse transportkanalen en bieden miljoenen automobilisten wereldwijd steeds gebruikersvriendelijkere parkeer- en mobiliteitsdiensten.”

 

 Dit artikel komt uit PARKEER24

Deel dit artikel