Nieuws

Climate Neutral certificaat voor Kaal

Kaal ontvangt certificaat Climate Neutral Group Voor het succesvol doorlopen van het Sustainability Coaching Traject heeft Kaal Masten als eerste bedrijf het gelijknamige certificaat ontvangen van de Climate Neutral Group. Bij dit coachingstraject worden onder begeleiding van een Duurzaamheid Coach reductiemaatregelen geïmplementeerd.

Climate Neutral certificaat voor Kaal

 

Naar nul emissies


Kaal Masten is in 2009 het coachingstraject met Climate Neutral Group aangegaan waarbij er onder begeleiding van een Sustainability, of Duurzaamheid Coach, reductiemaatregelen zijn geïmplementeerd. In het gehele bedrijfsproces hebben interne projectteams met succes klimaatneutrale activiteiten bewerkstelligd. Niet te vermijden CO2-restuitstoot van de bedrijfsvoering wordt gecompenseerd door te investeren in duurzame energieprojecten die onder de Gold Standard zijn ontwikkeld.


Uitreiking


De uitreiking van het certificaat vond plaats tijdens de Open Dag van Kaal Masten op vrijdag 16 september jongstleden, waar een duurzaam ingerichte hightech coatinghal werd geopend. Sustainability Coach Robin Pot overhandigde het certificaat aan Kaal Masten-directeur Jos van den Hurk.


Climate Neutral Group


Climate Neutral Group is een social-venture die streeft naar een klimaatneutrale wereld en wil zorgen dat het handelen van mens en organisatie geen negatieve impact heeft op het klimaat. De missie is zoveel mogelijk organisaties te helpen de transitie te maken naar klimaatneutraal ondernemen en om klimaatneutrale diensten en producten te ontwikkelen voor hun klanten.

Terug naar overzicht nieuws >>>

</

 

Deel dit artikel