Inter Design BV

Inter Design gelooft in de meerwaarde van mooi tuinmeubilair. Door de aanwezigheid van comfortabel en mooi meubilair blijft de tuin een plek waar men graag verblijft. Door middel van onze hoge kwaliteit tuinmeubelen willen wij de tuinen in Nederland mooier én duurzamer maken. Om dit doel te realiseren, maken we duurzame producten en werken wij samen met de beste hoveniers door heel Nederland. Aangenaam om kennis te maken!

De naam van Inter Design zegt het al: wij richten ons op design. Onze producten zijn dan ook allemaal zelf ontworpen en geproduceerd. Dit gebeurt altijd met passie voor het vak. We leveren ons meubilair ongemonteerd. Op deze manier kunnen onze producten op een zo efficiënt mogelijke manier geleverd worden. Het meubilair kan zelf, met behulp van een duidelijke handleiding, gemakkelijk in elkaar gezet worden.

Ben je op zoek naar tuinmeubelen voor jouw eigen tuin? Dan ben je bij Inter Design aan het juiste adres! Neem een kijkje op onze website en laat je inspireren door ons meubilair en oplossingen. Wij verkopen onze producten echter niet direct aan particuliere klanten. Heb je toch interesse? We raden je dan aan om contact op te nemen met je plaatselijke hovenier. Hij kan je helpen bij het bestellen en het monteren van het meubilair.

Bezoekadres

Lorentzstraat 13 WINTERSWIJK, NEDERLAND.
Contactpersoon Bianca Winkelhuis

Artikelen, evenementen & downloads van Inter Design BV