METTEN Stein+Design

METTEN Stein+Design bestratings-, tegel- en muursystemen staan garant voor een fraaie en bijzondere verschijningsvorm. De samenstelling, productie en levensduur zijn bewezen duurzaam. Comfort in het gebruik en onder­houds­vriendelijk zijn belangrijke aandachtspunten bij de ontwikkeling ervan. 

Duurzaamheid is meer dan een woord. Verantwoordelijkheid voor onze leefomgeving, natuurlijke grondstoffen en toekomstige generaties zijn leidend in onze benadering daarin. Als een der eerste betonfabrikanten hebben wij in 2012 onze CO2-uitstoot op basis van internationale standaardisatie laten vaststellen wat ons in een proces bracht om zowel het productieproces als de daaruit voorkomende producten te verbeteren en minder milieu belastend te maken.

METTEN-producten zijn "Made in Germany" en ons bedrijf bestaat uit een team van medewerkers afkomstig uit dertien landen. Vier basiswaarden bepalen ons gemeenschappelijk optreden: openheid, eerlijkheid, betrouw­baarheid en redelijkheid. Respect voor het unieke karakter en de persoonlijkheid van al onze medewerkers maakt ons al meer dan 80 jaar lang sterk als familiebedrijf.

Bezoekadres

Doejenburg 14 Eck en Wiel , Nederland.

Contactgegevens

T. 0344 - 661764
E. info@metten.nl
metten

Artikelen, evenementen & downloads van METTEN Stein+Design