Montad Elektrotechnisch Adviesbureau

Uw openbare ruimte, onze uitdaging!

MONTAD adviseert al 30 jaar overheden en bedrijven op het gebied van Openbare Verlichting en Verkeerstechniek. Zo ondersteunen wij onze opdrachtgevers bij breed uiteenlopende beleidsvragen in het kader van Openbare Verlichting en Verkeersregelinstallaties. 

Wij zijn ook gespecialiseerd in het ontwerpen van installaties op het gebied van Openbare Verlichting en Verkeerstechniek. U kunt bij ons terecht voor lichtontwerp, illuminatie-ontwerp, installatie-ontwerp en ontwerp van verkeersregelinstallaties. 

Daarnaast ondersteunen wij overheden in het beheer van hun Openbare Verlichting en Verkeersregelinstallaties. Goed beheer is belangrijk. Daarom hebben wij MOON ontwikkeld. MOON is ons volledig geautomatiseerde beheersysteem voor openbare verlichting en verkeersregelinstallaties. Naast het beheer, begeleiden wij ook de uitvoering, zowel projectmatig als bij onderhoud.

Wij willen bijdragen aan een hogere kwaliteit van de leefomgeving. Met onze innovatieve blik, oplossingsgerichte karakter, diepgravende kennis en jarenlange ervaring, maken we het verschil op het gebied van openbare verlichting en verkeerstechniek in elke openbare ruimte!

Thema's

Bezoekadres

Herastraat 5 TILBURG, NEDERLAND.

Postadres

Herastraat 5
5047 TX TILBURG
NEDERLAND

Contactgegevens

T. 013-5728060
E. info@montad.nl
Contactpersoon William Verstappen

Artikelen, evenementen & downloads van Montad Elektrotechnisch Adviesbureau