Orange Lighting B.V.

Official partner GE Lighting

Orange Lighting levert onder eigen naam, fraai vormgegeven en betrouwbare ledarmaturen die bijzonder effectief presteren in de openbare ruimte. Een aantal van deze armaturen zijn voorzien van het Dekra Led Performance Certificaat waarmee bewezen wordt dat hetgeen wij communiceren ook onafhankelijk getest en goedgekeurd is. Wij vertegenwoordigen exclusief het bedrijf GE Lighting met armaturen en lichtbronnen voor straatverlichting op de Nederlandse markt.

Het bedrijf GE Lighting behoort tot de 3 grootste bedrijven wereldwijd op de verlichtingsmarkt en heeft een uitgebreide product portfolio. GE is een innovator op het gebied van licht. Niet alleen is dhr. Edison, de oprichter van General Electric én uitvinder van de gloeilamp, in 2012 vierde GE Lighting het 50 jarig jubileum van de door GE ontwikkelde ledlamp”. Ook de Hogedruk Natrium lamp (SON) is door GE ontwikkeld en continue verbeterd tot de meest efficiënte lichtbron in haar soort. De kracht van Orange Lighting is dat we u bieden, gebruik te maken van de voordelen van een groot bedrijf zoals: garantievoorwaarden, technische knowhow en productinnovaties en anderzijds met u op een persoonlijke, flexibele en vertrouwde wijze omgaan.

Samen met onze toeleveranciers geloven wij dat een betere technologie het antwoord is op de uitdaging van u, om een betere omgeving te creëren met verlichting voor de Openbare Ruimte. Orange Lighting ondersteunt u graag met het leveren van een deskundig advies, uitstekende garantievoorwaarden en een verrassend lage prijs.

Social Media

Youtube

Bezoekadres

Marssteden 61 ENSCHEDE, NEDERLAND.

Postadres

Postbus 3612
7500 DP ENSCHEDE
NEDERLAND

Contactgegevens

T. 053-3030220
E. info@orangelighting.nl
Contactpersoon Tinnemeier

Artikelen, evenementen & downloads van Orange Lighting B.V.