• Introductie

  Al meer dan 25 jaar vormt Straatbeeld dé informatiebron voor openbare ruimte specialisten in Nederland. De doelgroep omschrijft Straatbeeld als: ‘informatief, overzichtelijk, geeft een goed beeld van actuele ontwikkelingen in het vakgebied en stelt ons in staat te leren van collega’s’. Toeleveranciers merken keer op keer dat Straatbeeld concreet bijdraagt aan het realiseren van marketing- en sales doelstellingen.
 • De formule

  Ontwerp, inrichting en beheer van de openbare ruimte wordt een zaak van ons allemaal. Professionals voeren de regie, burgers en bedrijven vullen taken in die tot voor kort voorbehouden waren aan de overheid. Uitwisseling van visies, ervaringen, oplossingen onder een bredere doelgroep is actueler dan ooit. Straatbeeld is het enige openbare ruimte platform in Nederland dat gedurende het hele jaar via haar magazine, website, e-mailnieuwsbrief en interactieve bijeenkomsten haar doelgroep informeert over trends, achtergronden, projecten, producten en leveranciers.
 • Communicatiemogelijkheden

  Uit onderzoek blijkt opnieuw: Straatbeeld wordt écht gelezen door uw doelgroep. En dat maakt het tot een interessant en onderscheidend medium om uw communicatiedoelstellingen mee te realiseren.
 • Alles voor u op een rij

  Hieronder alle tarieven en verschijningsdata nog even overzichtelijk voor u op een rij.
 • Meer weten of reserveren?

  Neem dan contact op met een van de accountmanager of media-adviseur. Zij gaan graag met u in gesprek om op basis van doelstellingen en budget een maatwerkplan samen te stellen.