Project

Cuijk heeft er een nieuwe speelplaats bij

In de Gemeente Cuijk is recentelijk een uitdagende en omvangrijke speel locatie ingericht waarin kinderen gebruik kunnen maken van diverse speelvoorzieningen.

De speelplaats bevindt zich in Parkzone de Nielt in de wijk Heeswijkse Kampen. Het aanbod bestaat o.a. uit: een klimtoren, familieschommel, verend schip in het water, nestschommel, zandsculpturenzandbak, hutten bouwen, stapstenen en stappalen, wiebelbrug, stenenspeurtocht en een klimboom. De kinderen (en speelse volwassenen) kunnen een heel parcours afleggen.


Een leuke speelplek waar de mensen op de Nielt en in het noorden van de Heeswijkse Kampen een ommetje kunnen maken en voor de recreanten die de Heeswijkse Plas bezoeken. De firma’s Engelen Groen uit Uden en Loonbedrijf Derks Haps uit Haps hebben hierbij het grondwerk, de groenvoorziening en de valondergronden voor de speelvoorzieningen aangelegd. 


De speeltoestellen zijn afkomstig van van KOMPAN Benelux en als valondergrond is gekozen voor zand en gecertificeerde, duurzame en natuurlijke houtsnippers, Dekowood.De speelplaats bevindt zich in Parkzone de Nielt in de wijk Heeswijkse Kampen.

 

 

 Dit artikel komt uit BuitenSpelen

Deel dit artikel