Project

Opening Dinoland Zwolle groot succes

Parkmanager en beheerder Harold de Vries van Dinoland had een geweldig plan om van het voormalig Ecodrome een heus dinosaurussenpark te realiseren. De gemeente Zwolle vond het een ambitieus idee.

Sinds vrijdag 12 februari heeft Nederland er een thematisch leer-en speelpark erbij. Dinoland is toegankelijk voor iedereen met interesse voor deze pre-historische dieren. Zwolle heeft nu een eigen “Jurassic Park”.


De kinderen hebben middels de indooractiviteiten veel mogelijkheden om te spelen en te leren. Verder kan men in het Dino-restaurant genieten van diverse drankjes en heerlijke maaltijden. De menukaart is zeer gevarieerd. De 1 e fase van het buitengedeelte, waaronder de twee natuurspeelplaatsen is gereed. De combinatie van houten speeltoestellen en Dekowood valondergrond garandeert een veilige en uitdagende speelplek.


Vanaf het voorjaar zal de 2 e fase van de grote buitenplaats opgeleverd worden. De bedoeling is om de plek te voorzien van thematische speelvoorzieningen, minigolfterrein, een ontdekhal en een waterfietsenparcours.


De opening van Dinoland werd officieel ingeluid door wethouder René de Heer van Recreatie en Toerisme van de gemeente Zwolle.Dit artikel komt uit BuitenSpelen

Deel dit artikel