Project

SportContrainer: Go Challenge Your City!

Sport is lifestyle geworden. Ongebonden. Mensen sporten zoals zij zelf willen.Op steeds andere plekken, met steeds andere regels. Een omgeving moet uitdagen om te bewegen. En steeds veranderen, om te blijven bewegen. En die omgeving, die daagt Nijha uit. Met een gloednieuw concept, dat niet gebonden is aan een locatie, vaste invulling of één doelgroep. Maak kennis met de SportContrainer. Go Challenge!

Flexibel

Met de SportContrainer kun je duizend-en-één sporten doen. Wat te denken van bootcamp? Of crossfit, outdoor fitness, obstacle runs of survival? De SportContrainer is helemaal af te stemmen op de wensen van de sporters en de gemeente. Het is zelfs mogelijk je eigen SportContrainer samen te stellen. De SportContrainer kan ingeklapt worden en heeft een handige bergruimte. Zo heb je alles bij de hand.


Mobiel

Er is steeds meer behoefte aan bewegen in eigen leefomgeving. De SportContrainer is eenvoudig verplaatsbaar en is dus altijd daar waar jong en oud willen bewegen. Binnen een wijk maar ook binnen een dorp, stad of zelfs regio. Het maakt het mogelijk de SportContrainer te delen met meerdere organisaties. Nijha kan zelfs de logistiek van de SportContrainer verzorgen in je gemeente. Dat maakt het allemaal nog makkelijker. En helpt jou ruimtes anders in te richten.

Sporten en bewegen dichtbij eigen huis, daar waar mensen zelf willen. Steeds op een andere manier. Alleen, of met een trainingsgroep. Flexibiliteit die past bij deze tijd. De nieuwe SportContrainer van Nijha sluit naadloos aan bij deze behoefte. De Sport-Contrainer is mobiel, flexibel, uitdagend, urban en voor jong en oud. En dat allemaal in iedere wijk waar jij dat wilt.


Jong en oud in beweging

We zien een duidelijke trend van inrichten alleen voor spelende kinderen naar sporten en bewegen voor jong en oud mogelijk maken in de openbare ruimte. De invulling van de sportlocaties wordt dus ook steeds hiervoor ontwikkeld of juist voor een specifieke doelgroep. Met de SportContrainer kunnen volwassenen survival-activiteiten doen of lekker bootcampen in hun eigen wijk. Maar ook kinderen beleven eindeloos veel speelplezier met de SportContrainer. En zelfs voor senioren zitten er met enkele eenvoudige aanpassingen oefeningen op maat in verwerkt.

Oftewel met de SportContrainer kun je differentieren op leeftijd en op sportniveau en –interesse waardoor het naadloos aansluit bij het flexibel kunnen inrichten van de sportieve buitenruimte.


Online app

Het concept is zo ontwikkeld dat je er zowel onder begeleiding als zonder begeleiding op kan bewegen. En wil je toch een beetje hulp? Dan is de handige mobiele app op maat een goed hulpmiddel bij je oefeningen. Of bij het delen van je product met anderen.Dit artikel komt uit BuitenSpelen

Deel dit artikel