Agenda

Verbindingsdag Samen Spelen en Bewegen

De behoefte aan kennisdeling, ontmoeting, uitwisselen van ervaringen, en delen van de laatste innovatieve producten en diensten is onverminderd groot. Acquire biedt op 30 juni inspirerende sprekers, bezoekers en innovaties het podium tijdens de Verbindingsdag Samen Spelen en Bewegen. Doet u ook mee?

De behoefte aan Samen Spelen en Bewegen heeft tijdens en door de crisis alleen maar aan belang gewonnen. Maatschappelijke thema’s als ontmoeting, gezondheid, inclusiviteit, sociale cohesie en leefbaarheid zijn relevanter dan ooit. De behoefte om daarover te communiceren, mensen te verbinden en belangrijke thema’s te agenderen en activeren is groot, juist nu. Ervaringen uitwisselen, samen stappen zetten, inspiratie vinden, innovaties delen, het debat aan gaan; het draagt allemaal bij aan het gezamenlijke doel dat overheden, kennisinstellingen, brancheorganisaties, leveranciers hebben: meer (aandacht voor) samen spelen en bewegen.

Het beste van twee werelden

De online bijeenkomst combineert de kracht van live en online. Geen reistijd, geen uitstoot en toch alle elementen die een bijeenkomst zo waardevol maken:

  • Een inspirerende keynote
  • Nuttige, informatieve en verhelderende workshops. presentaties en rondetafeldiscussies
  • Volop gelegenheid om te netwerken met (on)bekenden via de krachtige Netwerktool
  • Waardevolle innovaties van (kennis)partners in de Expo

Wat mag u verwachten

Een middag, waarin tal van actuele thema’s, waar u vandaag én morgen mee aan de slag moet, aan bod komen. Op dit moment wordt er samen met Jantje Beton, Ruimte voor de Jeugd, Branchevereniging Spelen & Bewegen, Veiligheid NL en Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) hard gewerkt aan een inspirerende programma.

Voor wie?

Deze online bijeenkomst is bij uitstek geschikt voor iedereen die beroepsmatig geïnteresseerd is in spelen in de openbare ruimte. Gemeente bestuur, Gemeente beleid, Gemeente beheer, Onderwijs, Recreatie, Speeltuinvereniging, Advies- ontwerpbureau, Leveranciers en overige sectoren.

Bemachtig hier een gratis ticket voor de Verbindingsdag Samen Spelen en Bewegen

Deel dit artikel