Agenda

Vakbeurs Ruimte & Licht 2018

Professionals op het gebied van openbare verlichting verzamelen zich op 5 juni in Houten voor de derde editie van de Vakbeurs Ruimte & Licht.

De Vakbeurs Ruimte & Licht is een gratis vakbeurs met lezingen. Het eendaagse evenement is bedoeld voor professionals die werkzaam zijn in het vakgebied openbare verlichting: beleidsmakers, beheerders, diensthoofden, projectmanagers, aannemers, wegbeheerders, stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten, lichtarchitecten en -ontwerpers, woningcorporaties, facilitair managers, vastgoed- en projectontwikkelaars.


Producten en diensten

Na twee jaar Nieuwegein verhuist de beurs nu naar Expo Houten, waar beursorganisator ExpoProof eerder de Dag van de Openbare Ruimte hield. Vakbeurs Ruimte & Licht toont productinnovaties en marktontwikkelingen, geeft gelegenheid voor discussies en uitwisselen van gedachten en ideeën tussen afnemers en aanbieders. Op de beursvloer vindt u als bezoeker bedrijven met producten zoals armaturen, lichtmasten, lichtregelsystemen, meettechnieken, aansluitkasten, voedingskabels- en kasten. Op het gebied van dienstverlening zijn er aanbieders op het gebied van o.a. installatieverantwoordelijkheid, aanbestedingen, inspecties, advies en beheer.

 

Bekijk hieronder de aftermovie van de vakbeurs van 2017Dit artikel komt uit Ruimte en Licht

Deel dit artikel