Agenda

Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte 2017

Het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte (NCBOR) is de jaarlijkse kennis- en ontmoetingsplek voor beheerders en adviseurs van de openbare ruimte. Het thema van deze editie is Midden in de Maatschappij.

Gastheer van het congres is de gemeente Tilbrug. Het evenement vindt plaats op meerdere plekken in de stad. Zo zijn er sessies op verschillende locaties van Spoorzone013 en in het Midi-theater.


Midden in de Maatschappij

Het dagelijkse werkveld van onze sector: de maatschappij, hevig in beweging. Wat is de invloed van de sterk veranderende maatschappij op ons vak? Wat vraagt dat van ons als professionals en hoe kunnen we hierop voorsorteren? Wat kan de sector bijdragen aan de aanpak van urgente maatschappelijke opgaven? Hoe kunnen wij onze expertise inzetten om optimaal maatschappelijk rendement te realiseren?


Programma

In het plenaire programma analyseren we drie grote opgaven: veiligheid, duurzaamheid en toegankelijkheid. Dilemma’s, trends, slimme samenwerkingsverbanden en kansrijke verbinding van belangen en disciplines. In het middagprogramma vertalen we deze verkenning naar de praktijk van beheer en onderhoud. Heel concreet in een gevarieerd excursieprogramma, en instrumenteel en praktisch in de sessies. Professionals delen hun praktijkexpertise met u: innovatieve oplossingen en strategieën, instrumentarium dat werkt!


Vroegboekkorting

Vroege vogels die zich op tijd willen inschrijven (vóór 31 juli 2017) krijgen een vroegboekkorting van € 50,- op de entreeprijs. Reserveer alvast een plek door u aan te melden voor het congres op 23 november in Tilburg.

Deel dit artikel