Agenda

Nieuwjaarsbijeenkomst OVLNL met symposium Rijkswaterstaat

Op 7 januari ontmoeten openbareverlichtingsprofessionals elkaar op de OVLNL Nieuwjaarsbijeenkomst. Naast gezelligheid is er ook een uniek en interessant inhoudelijk programma.

Symposium en Tentoonstelling “ Waarnemen bij Kunstlicht”  (aanvang 13:30 uur)

In de middag voorafgaand aan de nieuwjaarsbijeenkomst, is er ter gelegenheid van het afscheid van Willem Zandvliet, Rijkswaterstaat, een symposium waarin de ontwikkeling van de verlichtingskunde en de kennis van het waarnemen de revue passeert. Diverse vooraanstaande sprekers, waaronder uiteraard Willem zelf, nemen u mee langs de innovaties van Rijkswaterstaat door de jaren heen en naar de toekomst. Dit Rijkswaterstaat symposium start om 13:30 uur. De toegang is gratis maar u moet zich wel vooraf aanmelden. (via de link hier onder)

OVLNL Nieuwjaarsbijeenkomst

Vanaf 15:30 uur begint de jaarlijkse OVLNL nieuwjaarsbijeenkomst met aansluitend dinerbuffet en bootexcursie langs de lichtkunstwerken van het Amsterdam Light festival.

Afscheidsreceptie Gepensioneerden

Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst is er de receptie van Willem Zandvliet en Martin Springer van de gemeente Arnhem die in verband met hun pensioen afscheid nemen. Er is gelegenheid om handen te schudden en herinneringen op te halen. Ieders aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld!

Amsterdam Light Festival

Ook dit jaar zullen we met de boot de route langs de lichtkunstwerken van het Amsterdam Light Festival maken. Let op: het aantal personen op de boot is beperkt en vol=vol op basis van volgorde van aanmelding.
 
Locatie:
Voormalige Stadstimmertuin 4, 1018 ET, Amsterdam
Ruimte: “de Gymzaal”
Openbaar vervoer: tram of metro station “Weesperplein”
Parkeersuggestie: Waterlooplein, garage Stadhuis/Muziektheater
Deelnemen: Er zijn geen kosten voor deelname. Iedereen is welkom mits vooraf aangemeld. Nu aanmelden

Deel dit artikel