Vakbeurs Ruimte & Licht 2017

mei9
Op 9 mei 2017 vindt de tweede editie van de vakbeurs Ruimte & Licht plaats. Een door ExpoProof georganiseerde gratis vakbeurs met lezingen. Het eendaagse evenement is voor professionals die werkzaam zijn in het vakgebied openbare verlichting.

De Vakbeurs Ruimte & Licht vindt plaats op 9 mei 2017 in het NBC te Nieuwegein. De Vakbeurs Ruimte & Licht maakt onderdeel uit van een onafhankelijk en hoogwaardig informatieplatform dat voorziet in de sterk groeiende behoefte naar diepgang én direct toepasbare kennis voor iedereen die bij openbare verlichting betrokken is. Het platform is een samenwerking met Acquire Publishing (Vakblad Ruimte & Licht) en met de stichting OVLNL.


Voor de Vakbeurs Ruimte & Licht ontmoeten stedenbouwkundigen, ontwerpers, beheerders, toeleveranciers, adviseurs, wetenschappers, installateurs en andere lichtspecialisten elkaar in het sfeervolle NBC in Nieuwegein om innovaties te ervaren, visies te bespreken en kennis te delen. Bekijk de beursplattegrond voor de aanwezige bedrijven.


Bezoek aan de vakbeurs en lezingen is gratis, u hoeft zich alleen vooraf te registreren.

Vakbeurs Ruimte & Licht 2017

Het NBD in Nieuwegein is voor de tweede keer de locatie voor de vakbeurs Ruimte & Licht

Datum / tijd

9 mei 2017
Aanvang: 10.00 uur

Locatie

near_meNBC Congrescentrum