Agenda

Vakbeurs Ruimte en Licht 2019

Professionals op het gebied van openbare verlichting komen op woensdag 4 juni bij elkaar in Houten. Dan vindt alweer de vierde editie van de Vakbeurs Ruimte en Licht plaats.

De Vakbeurs Ruimte & Licht is een gratis vakbeurs met lezingen. Het eendaagse evenement is bedoeld voor professionals die werkzaam zijn in het vakgebied openbare verlichting: beleidsmakers, beheerders, diensthoofden, projectmanagers, aannemers, wegbeheerders, stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten, lichtarchitecten en -ontwerpers, woningcorporaties, facilitair managers, vastgoed- en projectontwikkelaars.

Producten en diensten

Na twee jaar Nieuwegein is de beurs vorig jaar verhuisd naar Expo Houten, waar beursorganisator ExpoProof eerder de Dag van de Openbare Ruimte hield. Vakbeurs Ruimte & Licht toont productinnovaties en marktontwikkelingen, geeft gelegenheid voor discussies en uitwisselen van gedachten en ideeën tussen afnemers en aanbieders. Op de beursvloer vindt u als bezoeker bedrijven met producten zoals armaturen, lichtmasten, lichtregelsystemen, meettechnieken, aansluitkasten, voedingskabels- en kasten. Op het gebied van dienstverlening zijn er aanbieders op het gebied van o.a. installatieverantwoordelijkheid, aanbestedingen, inspecties, advies en beheer.

 

Deel dit artikel