Agenda

Nationaal Voetgangerscongres | 25 september | Amsterdam

Op 25 september is het Nationaal Voetgangerscongres. Het enige nationale congres dat zich richt op de voetganger. En niet zomaar de voetganger, de gelukkige voetganger is het uitgangspunt van dit congres. Gemeente Amsterdam is dit jaar gastheer. De gemeente heeft de voetganger hoog in het vaandel en voert er actief beleid op.

Dit congres wil de voetganger hoger op de politieke agenda zetten, met u en andere vakprofessionals op gebied van Gezondheid, Ruimte, Mobiliteit, Milieu, Economie en Bewegen. Hoe zorgen we ervoor dat de voetganger transformeert naar een gelukkige voetganger zodat wij er allemaal profijt van hebben?

Keynote en line up

Tijdens het Nationaal Voetgangerscongres komt niemand minder dan Prof. Erik Scherder op zijn welbekende eigen wijze vertellen over hoe bewegen ons gelukkig maakt. Daarnaast is er een Weeting (Walking meeting) door Amsterdam, een Discussie over hoe de voetganger gelukkiger wordt met topspreker en presentatie-adviseur Arend Geus , een runing diner (optioneel) en zijn er voldoende kennis-en inspiratiesessies.

 

Ga voor meer informatie naar: www.nationaalvoetgangerscongres.nl

Deel dit artikel