OVL Symposium 2021

okt15
NSVV, OVLNL, LightChallenge en Acquire Publishing nodigen u graag uit voor het OVL Symposium 2021 op 15 oktober dat we dit jaar live gaan doen in het Spoorwegmuseum te Utrecht. Het symposium biedt inspirerende sprekers, bezoekers en innovaties het podium.

Daarmee houden we de traditie van het jaarlijks symposium in stand. En komen we tegemoet aan de behoefte bij onze leden en relaties om kennis te delen, bij te praten met (on)bekenden en innovaties te bespreken.

Bekijk het programma

Wat mag u verwachten
Eindelijk weer eens een moment om ‘in het echt’ bij te praten. Ontwikkelingen te bespreken, ervaringen uit te wisselen en afspraken te maken. Maar uiteraard ontbreekt de inhoud niet. NSVV, het LichtontwerpAtelier en Young Watt verzorgen elk een sessie die drie keer worden aangeboden. Zodat u ze allemaal kunt volgen. 

Verder wordt het programma van het symposium mede ingevuld in samenwerking met de Light Challenge. U wordt bijgepraat over deze innovatiewedstrijd en krijgt interessante presentaties te horen van de aangesloten partners en hun bijdrage aan de Challenge.

En verder is er traditiegetrouw ruimte voor de uitreiking van het IGOV-speldje dat wordt uitgereikt aan een OVL-er die zich heeft onderscheiden door zich in te zetten voor het vakgebied. Verder wordt de lustrumuitgave van 5 jaar OVL-monitor uitgereikt en is deze daarna voor iedereen beschikbaar. De NSVV reikt ELE-certificaten uit aan de eerste twee Nederlandse kandidaten die het European Lighting Expert Outdoor examen met succes hebben behaald.

Avondprogramma
Als extra netwerk- en inspiratiemoment organiseren we in samenwerking met de gemeente Utrecht een avondprogramma met diner én stadslichtwandeling. Inspirerend én alle tijd om rustig bij te praten met vakgenoten tijdens de wandeling.

OVL Symposium

Datum / tijd

15 oktober 2021
Aanvang: 10.00 uur

Prijs

€95 euro voor leden, 195 euro voor niet leden

Locatie

near_meSpoorwegmuseum Maliebaanstation 16 Utrecht, Nederland.