Sluit je aan bij de Europese Green Deal

mrt9
‘Kies nu voor een energieneutraal beleid en kom in aanmerking voor financiering via het Europese herstelfonds.’ Het is de boodschap aan gemeenten van EU-commissaris Frans Timmermans in het kader van de Europese Green Deal, die hiermee de weg vrijmaakt voor een klimaatneutraal Europa.

Om Europese klimaatdoelstellingen te bereiken zijn gemeenten verplicht op korte termijn een verduurzamingsstrategie in te dienen. Deze biedt volop kansen, ook op het gebied van het verledden en verslimmen van openbare verlichting. Bezoek ons gratis webinar op 9 maart en kom te weten hoe jouw gemeente in aanmerking komt voor financiering via het EU-herstelfonds. Tijdens dit webinar doe je met twee sprekers inspiratie op over wat jouw gemeente kan doen aan verduurzaming zoals verledden en verslimmen, maar ook hoe dit bijdraagt aan extra werkgelegenheid.

Wat kun je verwachten?

  • Wat de Europese Green Deal betekent voor gemeenten
  • Welke kansen zijn er en hoe draagt slimme verlichting daaraan bij
  • Hoe je in aanmerking komt voor financiering van je plannen via het EU-herstelfonds

Inschrijven voor deze webinar op dinsdag 9 maart 2021 van 13.00 - 14.00 uur kan via onderstaande link. Klik bij Event Status op "Register voor het registratieformulier.

Registreer hier voor de gratis webinar

Welke kansen zijn er en hoe draagt slimme verlichting daaraan bij

 

 

Sluit je aan bij de Europese Green Deal

Datum / tijd

9 maart 2021
Aanvang: 09.00 uur

Locatie

near_meDigitaal