Autonome straatverlichting hoeft niet duur te zijn

woensdag 16 december 2020
timer 1 min
Autonome straatverlichting werkend op zonne-energie hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn! Dat bewijst Sun park innovation met de Plug&Play solar lichtmasten.

Onze Solar Lichtmasten zijn praktisch in gebruik doordat alle elektronica en accu netjes zijn weggewerkt in het armatuur en/of zonnepaneel. Daarnaast bieden wij standaard een dimprofiel dat reageert op de schemering in de avond en de ochtend. Het voordeel hiervan is dat het reageert op de werkelijke situatie en niet op een vooraf ingestelde tijd die kan afwijken van de praktijk. Uiteraard stellen wij het dimprofiel in op de wensen van de opdrachtgever en kunnen wij dit op afstand monitoren en bijstellen.

"We blijven innoveren met onze solar-oplossingen en luisteren hierbij naar de wensen van onze relaties. Dit doen we niet alleen bij onze lichtmasten, maar ook bij andere toepassingen waar een aansluiting op het lichtnet ontbreekt of te duur is. Denk hierbij aan waterpompen, noodaggregaten en onverlichte openbare ruimtes. Dit jaar lanceren wij twee nieuwe producten: de krachtigste Plug&Play Solar Lichtmast tot nu toe en een Solar Energy Generator", zo klinkt het vanuit Sun park innovation.

Sun park innovation
www.sunparkinnovation.com