Green Life™ Programma op Water in de Openbare Ruimte

maandag 6 november 2017
timer 2 min
Het is ongelofelijk dat we met betere boom- en beplantingskeuzes de grootste klimatologische, economische en sociaal-maatschappelijke thema’s van vandaag beter kunnen oplossen. Zo maar een greep uit de relevante onderwerpen: wateroverlast, hittestress, CO2-reductie, fijnstof, bewegen & gezondheid, geluidsoverlast of waardevermeerdering.

De natuur geeft ons de handvaten om beter te kiezen voor ‘groenfuncties’ die werken en toch doen we dat niet of onvoldoende. Het kan anders en het moet anders. Het nieuwe Green Life™ Programma van M. van den Oever geeft inzichten en oplossingen in de zes meest relevante groenomgevingen.


6 relevante groen omgevingen

Boomkwekerij M. van den Oever is, als ‘Leefwereldverbeteraar’, gestart haar meer dan 200 jaar oude kennis van groen en het kweken van bomen begrijpelijk te verpakken in haar nieuwe Green Life™ Programma. In dit innovatieve programma zijn 6 relevante, hedendaagse groenomgevingen benoemd. Hiervoor worden de juiste handvaten aangereikt om eenvoudig veel meer groenwaarde en dus leefwereldwaarde duurzaam te realiseren in alle ruimtelijke ontwikkelingen, nieuwbouw of herontwikkelingen.

Deze nieuwe Green Life™ omgevingen zijn: Levend groen, Recreatief groen, Gastvrij groen, Helend groen, Productief groen en Infra groen. Hierin zijn door M. van den Oever zogenaamde Green Life™ Oplossingen gedefinieerd, die bestaan uit een geselecteerd en speciaal gekweekt sortiment (vorm)bomen, aangevuld met grote solitairheesters, sierheesters, bos- en haagplantsoen en overige vaste planten. U vindt M. van de Oever op stand 2.092 te Expo Houten. Maar u bent ook van harte welkom op hun speciale key-note presentatie op deze beurs!

 

www.mvandenoever.nl en www.greenlifexl.com