Nieuws

Verschillende activiteiten OVLNL op Vakbeurs Openbare Ruimte

Tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte in Utrecht op 2 en 3 oktober organiseert branchevereniging OVLNL verschillende activiteiten voor de verlichtingsbranche.

Lichtontwerp Atelier

In een speciaal ingerichte ruimte op de beursvloer krijgt de bezoeker de kans om te ervaren dat een goed lichtontwerp samenhang van lichtvormen kan creëren. Bewonder in een museale opstelling projecten en maak kennis met voorbeelden van omgevingsgerichte ontwerpen van verlichting. De professionele lichtontwerpers, die op gezette tijden op de beurs aanwezig zijn in de OVLNL stand (3.6.07), vertellen u graag alle informatie over de getoonde projecten.  

Circulair aanbesteden OVL

Woensdag 2 oktober om 11:30 uur wordt op stand 2.3.16 van Acquire Publishing het eerste exemplaar van de Handleiding circulair aanbesteden OVL uitgereikt. Een publicatie gemaakt in samenspraak met OVLNL, EcoChain, Licht & Donkeradvies en gemeenten en fabrikanten.

Lezingen

Op woensdag 2 oktober om 15:00 uur in de Symposiumzaal in hal 2,  is er een presentatie van het aan de hand van een praktijkstudie ontwikkelen van  een meetmethode voor het bepalen van de hoeveelheid verblindende verlichting die een ledarmatuur veroorzaakt. Gemeenten, ontwerpers en fabrikanten worden uitgenodigd kennis te nemen van het rapport hier hun mening over te geven.

 
Op donderdag 3 oktober om 11.30 uur in de Julianazaal in Hal 5 (eerste verdieping) is er een ontmoeting met de Licht Ontwerp Atelier Community. Iedereen is van harte welkom. De doelstellingen en activiteiten van het Lichtontwerp Atelier worden gepresenteerd. Aangevuld met inspirerende gerealiseerde projecten door ontwerpers, hun opdrachtgevers en leveranciers die te zien zijn op de beursvloer.

Lunch

Op beide dagen staat er voor deelnemers van IGOV, het IGOV Innovatie Platform en het OVLNL Lichtontwerp Atelier om 12 uur een lunch klaar op stand 3.6.07. 

Deel dit artikel