Nieuws

VConsyst en Koninklijke Bammens slaan handen ineen

Na de overname van Jan Kuipers heeft VConsyst nu ook Koninklijke Bammens overgenomen. Vanaf 23 oktober zijn laatstgenoemde bedrijven samen verdergegaan. Door de eerdere overname van Jan Kuipers ontstaat een sterke groep die voortaan de openbare ruimte nog beter kan inrichten.

De bundeling van de verschillende specialismen maakt het mogelijk slimme en innovatieve concepten in de markt te zetten. De inrichting en het beheer van de openbare ruimte worden hiermee verbeterd en vereenvoudigd.

De gevolgen voor de klant

Het samenvoegen van alle verkoopactiviteiten en het vormen van marktteams leidt ertoe dat de betreffende bedrijven dichter bij hun klanten en de processen komen te staan. De klanten hebben vanaf nu één centraal aanspreekpunt voor de inrichting van de openbare ruimte. 


Het aansturen van alle productielocatie vanuit één centraal punt zal de capaciteitsbenutting verbeteren om zo optimaal te kunnen inspelen op de wensen van de klant. Hierdoor kunnen VConsyst, Jan Kuipers en Koninklijke Bammens hun maatwerkseries efficiënter produceren met de vertrouwde hoge kwaliteitsstandaard. 


De productontwikkeling van van mechanica, elektronica en softwareontwikkeling wordt samengevoegd tot vernieuwende ontwikkelteams. Deze teams komen telkens opnieuw met leidende producten ten behoeve van afnemers en gebruikers. 


Integratie van de bedrijven wordt medio 2019 vormgegeven. Tot die tijd is de huidige contactpersoon van de klant het eerste aanspreekpunt. 

Deel dit artikel