OutdoorGym in Wierden

vrijdag 9 juli 2010
timer 1 min
Recent is de trimbaan op recreatiepark Het Lageveld in Wierden officieel in gebruik genomen. Met de nieuwe lijn fitnesstoestellen op de trimbaan brengt Kühlkamp Buitenspelen krijgen alle bezoekers van Het Lageveld de gelegenheid in de buitenlucht te bewegen. 
OutdoorGym in Wierden


Fitnesszone


De nieuwe fitnesszone is belangrijk voor de Wierdense bevolking en alle bezoekers van recreatiepark Het Lageveld. Iedereen kan gratis gebruik maken van de verschillende toestellen, die alle aspecten van fitness vertegenwoordigen zoals balans, coördinatie, flexibiliteit en kracht. Er wordt al veelvuldig gebruik gemaakt van de trimbaan.

Veilig en toegankelijk


De OutdoorGym toestellen zijn volkomen veilig voor de gebruikers en voldoen aan de EN957 en EN1176 veiligheidsnorm. Ze kunnen daarom ook tussen andere speeltoestellen geplaatst worden. Ook zijn een aantal toestellen zo ontworpen dat lichamelijk gehandicapten hiervan gebruik kunnen maken.

Outdoor Gym


De feestelijke opening werd verricht door Ria Broeze en Theo de Putter, wethouders van de gemeente Wierden. Zij oefenden onder andere hun beenspieren op één van de outdoor fitnesstoestellen van OutdoorGym. In de openingstoespraak benadrukten de beide wethouders dat bewegen belangrijk is voor iedereen.