Lightronics B.V.

Ervaar de Kracht van Licht

Lightronics is een producent van professionele verlichtingsoplossingen. Je komt onze verlichting tegen in allerlei situaties, in de openbare ruimte maar ook in woonomgevingen zoals galerijen en woonerven. Voor iedere situatie kijken we met de klant mee om tot de beste verlichtingsoplossing te komen.

Onze ervaren lichtontwerpers maken een lichtplan en kijken daarbij bijvoorbeeld naar het gebruik van de ruimte maar ook naar mogelijkheden om energie te besparen. Zo ontstaat er een prettige situatie voor zowel mens als omgeving. Naast lichtontwerpers hebben wij een R&D- en een innovatieafdeling binnen Lightronics.

Onze engineers zijn steeds opzoek naar verbeteringen van bestaande producten maar ook naar nieuwe ontwikkelingen op de markt. Ze kijken hier onder andere naar manieren om onze producten te verbeteren op het gebied van lichtcomfort en installatiegemak maar ook duurzaamheid en materiaalgebruik.

Op onze locatie in Waalwijk assembleren we armaturen en testen we de kwaliteit in onze testruimtes. We stellen de armaturen bloot aan extreme omstandigheden om een lange levensduur en groot lichtcomfort te garanderen. Daarnaast vinden we het bij Lightronics belangrijk om ons steentje bij te dragen aan de maatschappij. We hebben daarom 13 talenten in dienst van sociale werkplaats BaanBrekers. Maar ook op het gebied van duurzaamheid en circulariteit proberen we een bijdrage te leveren door onder andere het planten van bomen ter compensatie van onze CO2-uitstoot.

Lightronics probeert op deze manier de kracht van licht in te zetten voor haar klanten.

Thema's

Bezoekadres

Spuiweg 19 WAALWIJK, NEDERLAND.

Postadres

Spuiweg 19
5145 NE WAALWIJK
NEDERLAND

Contactgegevens

T. 0416-568600
E. info@lightronics.nl
Contactpersoon Jolande Wijman-Stokkink

Artikelen, evenementen & downloads van Lightronics B.V.