Bedrijfsnieuws

Benno Dijkhuis nieuwe Managing Director van Fagerhult

Met ingang van 21 november 2016 is Benno Dijkhuis aangesteld als Managing Director van Fagerhult Nederland. Als Managing Director zal Benno Dijkhuis verantwoordelijk zijn voor de hele organisatie, waaronder de drie business units Indoor, Retail en Outdoor lighting.

Voor zijn komst naar Fagerhult bekleedde Benno Dijkhuis de functie van Director of Sales & Marketing Benelux binnen de Gerflor Group, waar hij onder andere verantwoordelijk was voor de Hospitality sector in heel Europa. Gerflor is actief als wereldspeler in vloeren en wandopstellingen in de contract- en sportwereld, waaronder de Olympische Spelen.  

 

Met de aanstelling van Benno Dijkhuis verwacht Fagerhult dat hij zijn internationale ervaring zal inzetten bij het voortzetten van de jarenlange succesvolle traditie van het Zweedse verlichtingsconcern; het ontwikkelen van milieuvriendelijke verlichtingsconcepten met de nieuwste technologieën. De nadruk ligt voortdurend op design, functie, flexibiliteit en energiebesparende oplossingen. Deze lijn zal met Benno zeker voortgezet worden. 

Deel dit artikel