Falco organiseert fotowedstrijd

vrijdag 23 september 2011
timer 1 min
Falco bestaat deze maand 60 jaar. Om dit feit te vieren en om de Falco geschiedenis in beeld te brengen organiseert de leverancier van straatmeubilair een fotowedstrijd waar drie prijzen mee te winnen zijn.
Falco organiseert fotowedstrijd

 

In de afgelopen 60 jaar zijn er heel wat fietsenrekken, overkappingen, banken, afvalbakken, buitensportartikelen, speeltoestellen en verkeersvoorzieningen gemaakt en geplaatst in Nederland en daarbuiten. Falco roept medewerkers van gemeenten, instellingen of bedrijven op om foto’s te maken van Falco producten in hun omgeving.

Lees de voorwaarden hoe u mee kunt dingen naar de prijzen. Stuur de foto of foto's van max. 10 mb op onder uw voor- en achternaam, bedrijfsgegevens en locatie op naar fotowedstrijd@falco.nl.

Prijzen en jury


De drie mooiste foto’s worden beloond met een Bongo belevenis en worden gepubliceerd op de Falco website en via diverse social mediakanalen. De foto's worden gekozen door een onafhankelijke vakjury waaronder fotograaf Joost Berndes en hoofdredacteur Geesje Rietveld van het magazine Straatbeeld.

De wedstrijd loopt nog tot en met 30 september. De uitslag wordt bekend gemaakt in de maand oktober.