Greenwall Quick

donderdag 10 juni 2010
timer 2 min
Greenwall Quick is nieuw type groen begroeide erfafscheidingeen. Het is een visueel afscheidende Greenwall, als aanvulling op de geluidswerende Greenwall Classic.
Greenwall Quick

 

Direct afgescheiden


De Greenwall Quick is het antwoord op de vraag naar een met groen begroeide en direct dichte afscheiding. Eén scherm bestaat uit 2 verzinkte gaaspanelen, waartussen een natuurvezel doek geklemd is. Het doek is ondoorzichtig en zorgt voor directe, visuele afscheiding.
Onder aan het scherm is een kunststoffen zak gehangen, waarin een haag van planten geworteld is. Deze planten zijn ca. 120 cm hoog en groeien tegen het vezeldoek omhoog. Binnen een groeiseizoen raakt het doek volledig begroeid en neemt het bladerdek de zichtwerende functie van het vezeldoek over.


U-profiel


Bijzonder aan de Greenwall Quick zijn de afmetingen. 1 Paneel is 90 cm breed, 200 cm hoog en weegt slechts 22 kg. Door gebruik te maken van een U-profiel is het mogelijk om 2 panelen tussen 2 palen te zetten. Dat levert tijdwinst op, maar ook een besparing op het aantal palen dat gebruikt wordt voor de afscheiding. De palen en bevestigingsmaterialen zijn in het assortiment opgenomen. Deze palen zijn verkrijgbaar in metaal (verzinkt dan wel groen of zwart gepoedercoat), als ook van hardhout of europees Lariks.

Terug naar het overzicht >>>