Armada Mobility BV

Specialist in oplossingen voor de openbare ruimte & het OV

Armada Mobility is specialist in oplossingen voor de openbare ruimte en het openbaar vervoer. Wij ontzorgen overheden, gemeenten, OV-bedrijven en aannemers. Armada Mobility is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en installeren van buitenmeubilair, rail-infraproducten en informatiesystemen. Van multifunctionele abri’s met een verhoogd veiligheidsgevoel, duurzaam straatmeubilair en functionele fietsparkeersystemen tot effectieve bewegwijzering, halte informatiesystemen en technische oplossingen op en rondom het spoor. We hebben een breed productportfolio van hoogwaardige kwaliteit waarbinnen we rekening houden met veiligheid, efficiency én comfort. Wij begrijpen dat de openbare ruimte een omgeving moet zijn waarin het prettig is te verblijven en anderen te ontmoeten. Natuurlijk zorgen we ervoor dat het qua uitstraling past in het straatbeeld.

Armada Mobility draagt graag bij aan de verbetering van de leefbaarheid van de openbare ruimte, met producten zoals abri's (met of zonder reclamevitrines), oplossingen voor fietsparkeren en straatmeubilair. Bij de ontwikkeling van onze producten op en rondom het spoor, houden we rekening met het gebruikersgemak, uitstraling, kwaliteit en ruimtebesparing. En natuurlijk hechten we er veel waarde aan dat onze producten duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn. Deze zaken dragen bij aan de vervoersbeleving van de reiziger en het imago van onze klanten. In de openbaar vervoersomgeving bieden we oplossingen zoals stationsmeubilair, bewegwijzering en halte-informatiesystemen. Daarnaast bieden we ook rail-infra producten aan zoals permanente vangmagneten, componenten seinwezen, bovenleidingsmaterialen en draagconstructies.

Heeft u een vraagstuk met betrekking tot openbaar vervoer of voorzieningen in de openbare ruimte? Wij denken graag met u mee zodat we uw wens kunnen realiseren. Stuur een e-mail naar sales@armadamobility.nl of neem telefonisch contact op via 030 - 246 95 00.

Thema's

Bezoekadres

Groningenhaven 2 Nieuwegein, Nederland.

Postadres

Postbus 1438
3440 BK Nieuwegein
Nederland

Contactgegevens

T. 030-2469500
E. info@armadamobility.nl
Contactpersoon Jörgen Hulst

Artikelen, evenementen & downloads van Armada Mobility BV