Robuuste lichtmasten voor Vliedpark Middelharnis

vrijdag 17 november 2023

Een heerlijke avondwandeling maken met de hond, fitnessoefeningen doen bij nieuwe beweegtoestellen of stunts uithalen op de skates: het kan voortaan in het vernieuwde Vliedpark in Middelharnis. CM3 custom-made verzorgde in opdracht van de gemeente Goeree-Overflakkee het ontwerp en de realisatie van negen lichtmasten, waardoor het park ook na zonsondergang toegankelijk is.

In 2022 heeft het Vliedpark een nieuwe impuls gekregen met skate- en beweegtoestellen en speciale verlichting. Geïnspireerd door de haven van Middelharnis ontwierp CM3 custom-made voor het park een unieke lichtmast, die gemaakt is van een hergebruikte dukdalf. Ieder exemplaar is op maat gefreesd en voor het armatuur werd een gat van maar liefst 5,5 meter diep geboord. De lichtmast steekt 3,5 meter boven de grond uit, zodat deze hufterproof is. 

De dukdalven zijn genummerd en voorzien van een Faget-zekeringkast met een armatuur van polycarbonaat en Zhaga-connector. De verlichting is aangesloten op het openbare verlichtingsnetwerk van de gemeente Goeree-Overflakkee en kan op afstand worden ingeregeld en gedimd. Uiteraard voldoen de armaturen aan alle specifieke eisen voor de openbare verlichting.  

 
CM3 custom-made 

's-Hertogenbosch 
073 - 200 11 15 
cm3-custommade.nl