Artikel

Specialist in duurzame en fraai vormgegeven afvaloplossingen

Rondslingerend zwerfafval op straat of in de natuur is voor velen een terugkerende bron van ergernis. Dat geldt voor afval zoals bijvoorbeeld blikjes en verpakkingsmateriaal maar ook voor hondenpoep. Het bedrijf BINsystem heeft zich toegelegd op het bedenken, ontwikkelen en fabriceren van duurzame en onderhoudsvrije metalen producten als oplossing voor zwerfafval, ongedierte en hondenpoep.

Hun innovatieve producten kenmerken zich door duurzame kwaliteit, zijn vandalismebestendig en ergonomisch vormgegeven. Het leveringsprogramma van BINsystem bestaat uit de bekende buitenafvalbakken en combi-afvalbakken voor onder meer hondenpoep en gescheiden afvalinzameling. Daarnaast leveren ze een aantal ‘specials’ zoals de onlangs geïntroduceerde BINsolumn afvalbak. De single-uitvoering hiervan heeft één binnenbak met een inhoud van 100 liter, de double-bin uitvoering is voorzien van twee gelijke compartimenten voor gescheiden afval.

Een andere ’special’ van BINsystem is de BINswinger, een grote metalen afvalbak die passanten, waaronder jeugd op de fiets en wandelaars in de natuur, uitnodigt om hun afval zoals blikjes hier in te gooien. De BINgoal, speciaal ontwikkeld voor de schoolpleinen van basisscholen, heeft de vorm van een voetbaldoel, is voorzien van een ondergrondse afvalbak en daagt uit om er afval in te schoppen. De door BINsystem ontwikkelde peukenzuil, die je vooral veel ziet bij sportverenigingen, is eveneens een vermeldenswaardige special.


BINsystem levert, via zes distributeurs in Nederland en distributeurs en partners in België en Duitsland, aan onder meer gemeenten, exploitanten van parkeergarages, sportverenigingen, buitenschoolse opvang, vakantieparken, pretparken en bedrijven. Vaak zijn er specifieke wensen. Elk product kan uitgevoerd worden in de gewenste RAL-kleur en desgewenst worden voorzien van een logo en/of tekst. Dit en overig maatwerk is mogelijk in zowel kleine als grote oplages. Standaardproducten worden direct uit voorraad geleverd. Aanpassingen en volledig maatwerk kunnen op korte termijn gerealiseerd worden. 


BINsystem B.V.
Soest
035 - 751 6000
www.binsystem.nl

Dit artikel is verschenen in Straatbeeld 06/2020. Lees meer van Straatbeeld in onze digitale bibliotheek.

Deel dit artikel