Bedrijfsnieuws

Activiteiten ondergrondse kasten ABB overgenomen door PUTkast techniek

Eind maart heeft PUTkast techniek alle activiteiten voor ondergrondse kasten overgenomen van ABB. Eerder waren deze activiteiten onderdeel van Odink & Koenderink. “Deze integratie biedt de mogelijkheid om de productieprocessen en ontwikkelingen verder te optimaliseren", zegt Marco Ekelmans, directeur van PUTkast techniek.

Odink & Koenderink was eerst eigendom van General Electric (GE) en sinds 2018 in handen van ABB. Onlangs zijn de activiteiten van Odink & Koenderink opgesplitst. Een deel is verkocht aan de Staka Groep en gaat verder als Odink en Koenderink Nederland BV.

De productie van de ondergrondse kasten (UC-cabinets) zijn nu geïntegreerd in de bestaande faciliteiten van PUTkast techniek. Daarnaast worden alle verkoop en service activiteiten voor Nederlandse en Belgische markt door PUTkast techniek verzorgd. Met deze overname wordt de continuïteit en kwaliteit gewaarborgd en kunnen relaties een beroep blijven doen op de ruime expertise en mogelijkheden van PUTkast techniek.

Optimalisatie

Marco Ekelmans, directeur van PUTkast techniek: “Deze integratie biedt de mogelijkheid om de productieprocessen en ontwikkelingen verder te optimaliseren. Hiermee kunnen we onze positie als koploper in kwaliteit en zekerheid nog meer versterken. Dit komt ten goede aan onze klanten die dag in dag uit zorgeloos gebruik kunnen maken van ons obstakelvrij technisch straatmeubilair.”

Technisch straatmeubilair

PUTkast techniek is de allround specialist voor technisch straatmeubilair. Voor vele betrokkenen zoals overheden, aannemers en installateurs is PUTkast techniek de vaste partner voor ondergrondse en bovengrondse technische behuizingen. Lees meer over de projecten van PUTkast techniek.

Deel dit artikel