Bedrijfsnieuws

Public Outdoor Creations brengt een nieuwe brochure uit

De nieuwe POC brochure is klaar! Een boekwerk met 120 pagina’s aan producten en inspiratie. De modulaire collectie van Public Outdoor Creations is flink uitgebreid met tal van nieuwe producten en toepassingen. De mogelijkheden van de collectie zijn met deze uitbreiding bijna oneindig.

Aan de Study familie zijn diverse producten toegevoegd waaronder banken, een fietsenbeugen en bijpassende bollard. De Sturdy familie is een productenfamilie dat gekenmerkt wordt door een stoer en robuust uiterlijk. De mooie afrondingen en detaillering van het hout maken de producten, ondanks het markante uiterlijk, toch zacht en vriendelijk. De producten zijn gemaakt van FSC Cumaru hardhout in combinatie met cortenstaal of gepoedercoat staal.

Public Outdoor Creations de partner voor maatwerk

Een nieuw hoofdstuk dat aan de brochure is toegevoegd zijn maatwerk elementen. In de nieuwe brochure staan een groot aantal maatwerk projecten die een belangrijk onderdeel vormen van de gerealiseerde projecten. Een vast team staat klaar om uw ontwerp of productidee te vertalen van een technisch ontwerp naar een product. Indien gewenst kan Public Outdoor Creations ook de plaatsing verzorgen. Een mooi voorbeeld van een maatwerkproject dat onlangs is gerealiseerd is het project Nomadic Trees project in Gent (BE). Dit is een project dat voortgekomen is uit een burgerparticipatie project. De boombakken en zitelementen zijn een aangename ontmoetingsplek die een reizend bestaan hebben in Gent zodat iedereen kan kennismaken met de markante ontmoetingsplek.Benieuwd naar de nieuwe brochure ? Vraag deze aan via info@publicoutdoorcreations.nl of download de brochure via onze website www.publicoutdoorcreations.nl.

Deel dit artikel